O nama

GEO-CENTAR d.o.o. je osnovan 1991. godine. Osnovna djelatnost firme je zastupanje i prodaja geodetske opreme, preciznih GPS uređaja i geodetskog pribora.

Geo-centar je generalni zastupnik japanskih tvrtki i sokkialogo za područje Hrvatske i Slovenije. TOPCON i SOKKIA su dvije vodeće svjetske kompanije koje u svom prizvodnom programu obuhvaćaju mjerne stanice, GNSS uređaje, nivelire, laserske nivelire, uređaje za kontrolu građevinskih i poljoprivrednih strojeva, laserske terestričke skenere, UAV sustave, mobilne sustave za kartiranje te kompletan geodetski pribor i pripadajući softver.

Mjerne stanice

Topcon DS i Sokkia DX
Generalni je distributer za 3D dokumentaciju (laserske skenere farologoFocus i Freestyle3D) za Hrvatsku i Sloveniju.
Faro Focus3D modeli
Zastupnik je beskontaktnih 3D skenera kratkog dometa firme   za hrvatsko i slovensko tržište.  SMARTTECH 3D je poljski proizvođač optičkih mjernih sustava od 2000. godine. U svojoj ponudi ima 3D skenere (tehnologija skeniranja s bijelim, plavim i zelenim LED svjetlom) visoke točnosti za potrebe muzeologije, industrije, medicine, multimedije, umjetničkog dizajna i dr. Na temelju znanstveno istraživačkih i tehničkih dostignuća osigurana je i zajamčena visoka kvaliteta proizvoda što je potvrđeno brojnim nagradama na internacionalnim sajmovima.
ScanBright archeo 3D skener
Ovlašteni zastupnik za firmu za hrvatsko i slovensko tržište, koja se specijalizirala za razvoj prostornog mobilnog mapiranja koristeći 3D SLAM tehnologiju.
GeoSLAM ZEB-REVO
Brži razvoj informatičke tehnologije, postavljanje novih trendova u prikupljanju prostornih podataka, promjene u kolaboraciji s drugim strukama donose nove izazove za geodete na konkuretnom tržištu. S ciljem da našim korisnicima olakšamo jednostavniji način dobivanja kvalitetnih rezultata, povezali smo se s firmama:

Geo-centar je također i ovlašteni distributer za firme:

Nivel System logotip
Nivel System linija mjernih alata za građevinarstvo
nest_over
za geodetski i građevinski pribor, mjerne vrpce i pribor za mjerenje
goeck_over
za geodetske oznake (bolcne) i ostali specijalizirani geodetski pribor
Nedo
za geodetski i građevinski pribor
software za obradu 3D oblaka točaka
  • topcon2topcon2
  • sokkiasokkia
  • FaroFaro
  • Nivel SystemNivel System
  • nestlenestle
  • goeckgoeck
  • Smarttech3DSmarttech3D
Izbornik