Geo-centar d.o.o.

Geo-centar d.o.o. osnovan je 1991. godine. Osnovna djelatnost firme je zastupanje geodetske i građevinske opreme, pribora i različitih programskih rješenja. Naš asortiman proizvoda uključuje precizne geodetske mjerne stanice, nivelire, građevinske lasere, GNSS (GPS) sustave, laserske skenere, bespilotne letjelice, LiDAR sustave itd. Uz to, Geo-centar nudi usluge servisa i najma geodetske opreme te edukacije za uspješan rad sa svim uređajima koje imamo u ponudi.
0
godine poslovanja
> 0
zadovoljnih korisnika
0
stručnih djelatnika

Kroz godine rada i iskustva, u našu smo ponudu uspješno implementirali različite mjerne tehnologije:

Geodetske mjerne stanice i niveliri
30 godina iskustva
GNSS tehnologija
23 godine iskustva
Lasersko skeniranje
12 godina iskustva
Fotogrametrija
9 godina iskustva
Mobilno skeniranje
8 godina iskustva
LiDAR iz zraka
4 godine iskustva

Naša je tvrtka poznata po uvođenju najnovijih tehnologija na tržište, te je u nekoliko situacija bila prva u predstavljanju mjerne opreme koja je napravila revoluciju u geodeziji i srodnim strukama

Davne 1998. godine Geo-centar je na tržište uveo prve komercijalne GNSS prijemnike, bez kojih prva GNSS ispitivanja i testna mjerenja u Hrvatskoj ne bi bila izvediva. 

Bili smo pioniri naprednih tehnologija terestričkog laserskog skeniranja i bespilotnih letjelica temeljenih na RTK principu rada, koje su značajno ubrzale i pojednostavnile rad na terenu

2017. godine Geo-centar je prvi na tržištu predstavio mobilne skenere bazirane na SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) tehnologiji. Riječ je o prvim komercijalnim skenerima takve vrste koji su omogućili da operater prikuplja geodetski precizne podatke hodajući s uređajem u ruci.

Geo-centar generalni je zastupnik za: