Title Image

Newsletter

Hvala što ste se prijavili na naš newsletter

 

Vaša registracija je bila uspješna. Redovito ćete biti obavješteni o našim najnovijim proizvodima i specijalnim ponudama za Vas.
Prijavu možete otkazati klikom na link “otkažite pretplatu” koji se nalazi u podnožju svakog poslanog e-maila.

POSLJEDNJE NOVOSTI

Japanska firma Topcon jedan je od vodećih svjetskih proizvođača precizne pozicijske opreme. S više od 75 godina iskustva u proizvodnji, distribuciji i podršci širokog asortimana mjernih stanica, GNSS uređaja, nivelira, laserskih nivelira, uređaja za kontrolu građevinskih i poljoprivrednih strojeva, laserskih terestričkih skenera, UAV sustava, mobilnih sustava za kartiranje, predstavlja snažnog partnera za sve vrste preciznog pozicioniranja.

SOKKIA je osnovan 1920. godine i najstariji je japanski proizvođač mjerne opreme za geodeziju i građevinarstvo. SOKKIA nudi široki asortiman proizvoda od GNSS sustava, mjernih stanica i industrijskih mjernih stanica, digitalnih teodolita, automatskih/digitalnih nivelira i GNSS uređaja. Sokkia je dio Topcon korporacije.

FARO je vodeći svjetski proizvođač precizne tehnologije za 3D mjerenje. Jedan od najpoznatijih proizvoda firme su i terestrički laserski skeneri.

Nivel System je linija proizvoda za manje zahtjevne korisnike u geodeziji i građevini. Objedinjuje proizvodnju elektroničkih teodolita, laserskih nivelira, optičkih i digitalnih nivelira i pribora. Uređaji su cjenovno prilagođeni širokom krugu korisnika.

Servis instrumentarija

Naši stručnjaci će vam pružiti potpunu podršku prilikom kupovine i održavanja opreme.

Zastupstva i prodaja

Geocentar je generalni zastupnik japanskih tvrtki TOPCON i SOKKIA za područje Hrvatske. Također je i autorizirani dealer za laserske skenere FARO Focus3D i Freestyle za područja: Hrvatske i Slovenije.

Edukacija

Također, edukacijom pružamo podršku našim klijentima.

  • topcon2topcon2
  • sokkiasokkia
  • FaroFaro
  • Nivel SystemNivel System
  • nestlenestle
  • goeckgoeck
  • Smarttech3DSmarttech3D