Faro i GeoSLAM su dvije vodeće tvrtke na području laserskog skeniranja. Farova Focus serija terestričkih laserskih skenera najpopularanija je na svijetu, dok su GeoSLAM ručni laserski skeneri smatraju prvim komercijalno uspješnim SLAM mobillnim sustavima. Prošle godine, GeoSLAM je postao dio Fara u akviziciji vrijednoj 22 milijuna britanskih funti. Prvi proizvod u suradnji te dvije tvrtke predstavljen je ove godine u Berlinu na sajmu Intergeo.

FARO® Orbis™ je jedinstveno hibridno mobilno rješenje za skeniranje stvoreno kako bi optimiziralo radne procese i povećalo produktivnost. Namijenjen profesionalcima u građevinarstvu, arhitekturi i geodeziji, Orbis omogućava iznimno brzo skeniranje uz najvišu preciznost u svijetu mobilnih skenera. Integracija FARO Flash tehnologije™  omogućuje Orbisu da odradi brzi statični sken u trajanju od 15 sekundi, a sve u svrhu postizanja veće detaljnosti i točnosti prikaza.

Zahvaljujući GeoSLAM-ovim patentiranim SLAM algoritmima, Orbis predstavlja evolucijski korak za profesionalce koji žele brže pružati vrlo precizne rezultate, smanjiti ljudske pogreške i povećati ukupnu učinkovitost.

Categories:

Tags:

Comments are closed