GeoCentar | eGPS za Android
GeoCentar je generalni zastupnik japanskih tvrtki TOPCON i SOKKIA za područje Hrvatske i Slovenije. Zastupanje i prodaja uređaja za geodeziju.
geodetski instrumenti, mjerna stanica, nivelir, GPS uređaj, 3D skener, laserski skener, drone, bespilotna letjelica, snimanje iz zraka, agisoft photoscan, pozicioniranje, geodezija, građevinarstvo, mjerni instrumenti u geodeziji i geoinformatici
7558
post-template-default,single,single-post,postid-7558,single-format-standard,,boxed,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

eGPS za Android

  |   SOKKIA, TOPCON

Povećajte preciznost svojih uređaja za GIS i prikupljanje prostornih podataka pomoću novog Topconovog softverskog rješenja – eGPS za Android.

eGPS za Android je softversko rješenje koje se koristi  na mobilnim uređajima sa Google Android operacijskim sustavom. U kombinaciji sa Topcon i Sokkia GNSS prijamnicima (Hiper SR, Hiper V, GRX2, GR-5) i standardnim PC uređajima ili kontrolerima omogućava prijenos NMEA podataka iz prijamnika na uređaje sa softverom vlastite proizvodnje (ili drugi komercijalni softver) za prikupljanje prostornih podataka.

 

 Izbornik